Лайм

Принца Філіпа перевели до кращої лікарні Лондона - у чоловіка королеви проблеми з серцем

99-річний Філіп потребує додаткового обстеження

16 лютого принца Філіпа госпіталізували з інфекцією у приватну лікарню короля Едуарда VII, але тепер чоловікові королеви знадобилася допомога фахівців найбільш технологічного госпіталю Лондона. 1 березня Філіпа перевели до лікарні Святого Варфоломія, пише People.

Фото: Getty Images

Букінгемський палац повідомив, що герцога Единбурзького продовжать лікувати від інфекції, а також проведуть обстеження серця у зв'язку з "уже існуючим захворюванням".

"Герцог почувається комфортно і реагує на лікування, але, як очікується, залишиться у лікарні як мінімум до кінця тижня", - йдеться у заяві.

Філіп знаходиться в лікарні вже два тижні. Спочатку представники палацу запевняли, що госпіталізація була "запобіжним засобом", і що хвороба чоловіка не пов'язана з Covid-19.

Найповнішу інформацію про стан 99-річного принца журналістам вдалося отримати від його молодшого сина, принца Едуарда. 23 лютого в інтерв'ю Sky News він сказав: "Наскільки мені відомо, а я розмовляв з ним на днях, йому набагато краще. Він з нетерпінням чекає виходу, що є найбільш позитивним моментом. Тому ми тримаємо пальці схрещеними".

  • Тим часом на острові Танна у Тихому океані з 1974 року існує карго-культ принца Філіпа. Його послідовники вважають чоловіка королеви своїм духом-захисником.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші