Лайм

Дівчина показала фото з архіву прапрабабусі, а на ньому - засновник KFC Полковник Сандерс. Він таки реальний

Таким фото може похвалитися не кожен

Користувачка Reddit поділилася фотографією з архіву прапрабабусі, і люди в захваті. На знімку 1977 року вони розглянули сивочолого чоловіка з вусами та трикутною борідкою, і схожість з Полковником Сандерсом виявилася невипадковою - на фото дійсно засновник KFC.

Фото: Reddit / OldScoolCool

За словами дівчини, Харланд Сандерс і його прапрабабуся жили по сусідству, вчилися в одній школі і часто проводили час разом як сусіди. На фото засновнику мережі ресторанів швидкого харчування 87 років, і його справді легко впізнати, якщо ви знаєте, як виглядає логотип "курочки по-кентуккійски".

Харланд Девід Сандерс (Полковник Сандерс) - відомий ресторатор з Кентуккі. У віці 40 років він почав готувати різні страви з курки та прославився фірмовим рецептом смаженої курочки в паніровці зі спеціями, яка стала основою меню в KFC. До цього дня логотип ресторанів прикрашає його портрет, при цьому самого Сандерса відвідувачі часто вважали вигаданим персонажем.

Фото: Pixabay

"Полковник Сандерс був реальною людиною?!", "Ну клас, реальний Полковник Сандерс!" - здивувалися на Reddit. Тож не дивно, що пост дівчини з ніком Bahunter22 став вірусним і доволі швидко зібрав 20 з гаком тисяч "апів".

  • Раніше блогер спровокував суперечки про минуле та майбутнє фотографією архівного винаходу з СРСР. Деякі розглянули в технологіях минулого ключ до збереження планети.
  • Деякі технології з минулого сьогодні дійсно здаються чимось не з цього світу. Дивіться також на theLime фото 15 дивовижних розробок, які сьогодні можна побачити хіба що в музеї. І то не завжди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних