Лайм

Всі говорять про лук Меган Маркл за $4700: ось 5 образів актриси, які легко повторити без таких витрат

За допомогою яких хитрощів можна повторити стиль дружини принца Гаррі

Величезний ажіотаж у мережі викликав тизер інтерв'ю Опри Вінфрі з Меган Маркл і принцом Гаррі, яке повинно вийти 7 березня на каналі CBS. На опублікованих кадрах Меган Маркл з'явилася в елегантній сукні від Armani вартістю $4700, яку в США розкупили буквально за лічені години. theLime підібрав для вас кілька більш демократичних образів герцогині Сассекської, які ви з легкістю зможете повторити.

Зазначимо, що, крім дорогих брендових речей, в гардеробі дружини принца Гаррі є досить демократичні речі. Так, у 2018 році для поїздки в графство Сассекс Меган Маркл обрала темно-зелену блузку, спідницю зі шкіри в тон і бежеві туфлі-човники. Свій образ вона доповнила елегантним браслетом на руці та кулоном на шиї.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

У 2019, будучи вагітною своїм первістком, герцогиня Сассекська брала участь у заходах, присвячених Міжнародному жіночому дню. Для виходу в світ вона обрала коротке чорно-біле міні-плаття з абстрактним візерунком. Доповнила образ чорним жакетом, елегантними туфлями-човниками і клатчем.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

До слова, улюблені сукні Меган Маркл - це всілякі варіації на тему сукні-сорочки, тренча і сукні-жакета. Так, у 2019 році під час африканського туру, в який Меган відправилася з чоловіком і сином Арчі, вона одягала бежеву сукню-тренч демократичної марки Banana Republic. Таке плаття приховало всі недоліки її фігури після народження дитини, а замшеві туфлі-човники візуально подовжили ноги і силует.

Фото: gettyimages.com

У січні 2020 року, коли Меган і Гаррі повернулися у Лондон після шестиденної канадської подорожі, герцогиня Сассекська відвідала громадську кухню Hubb Community Kitchen, щоб привітати співробітників з різдвяними святами. Для цього виходу вона обрала наряд у бежево-коричневій гамі: атласну спідницю-міді, водолазку, пальто пісочного кольору і туфлі-човники на високих підборах.

Фото: gettyimages.com

Є в арсеналі Меган Маркл і наряди з брюками. Так, ще в 2018 році вона з'явилася на одному із заходів в чорних брюках кльош і блузці з об'ємним нерівним краєм. Ви також можете приглянути собі лаконічний чорний костюм, як у Меган Маркл, який підійде як для офісних луків, так і для виходу на світські заходи.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу