Лайм

Як королева Єлизавета II відреагувала на скандальне інтерв'ю принца Гаррі: Він натиснув на ядерну кнопку

У ніч на 8 березня інтерв'ю пари Опрі Вінфрі дивилися і в палаці

Нашуміле інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл американській ведучій Опрі Вінфрі дивилися тисячі глядачів у всьому світі. Не стулив очей у ніч на 8 березня і персонал Букінгемського палацу, який спостерігав за бесідою з "наростаючим почуттям жаху", пише Daily Mail.

Фото: Joe Pugliese / CBS

Як стверджує видання, посилаючись на свої джерела, одкровення герцогів Сассекських після переїзду до США поставили на вуха не тільки соцмережі, але й королівську сім'ю Великобританії. Вже 8 березня королева Єлизавета II, її син принц Чарльз та онук принц Вільям нібито провели переговори у Віндзорському замку, де обговорили можливі варіанти реакції на низку заяв пари. Зокрема, на слова про суїцидальні думки Меган Маркл і расизмі при дворі.

Тоді ж нібито було вирішено, що в палаці підготують офіційну заяву королівської родини, в якому вона висловить свою любов та прихильність до Меган Маркл. Відправною точно до його оприлюднення повинен був стати підпис самої королеви, але пізніше стало відомо, що Її Величність відмовилася від цієї ідеї.

Як стверджують джерела, інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл викликало у членів королівської родини стан "особистого шоку", так як онук королеви "натиснув на ядерну кнопку у власній родині".

  • Якщо ви пропустили бесіду принца Гаррі та Меган Маркл з Опрою Вінфрі, ми зібрали для вас головні її моменти: у двогодинній бесіді герцог і герцогиня Сассекські розповіли про таємне весілля, життя в королівській родині, не найкращі стосунки з родичами й труднощі, через які Меган навіть подумувала про суїцид. Наприкінці бесіди пара також назвала стать їхньої майбутньої дитини.
  • Незабаром після виходу скандального інтерв'ю принц Гаррі та вагітна Меган показали нове сімейне фото. Вже цього літа в родині народиться дівчинка.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії