Лайм

Подружки: Олена Кравець зачарувала мережу знімком зі старшою дочкою

Шанувальники приголомшені схожістю мами з донькою

Акторка студії "Квартал 95" і учасниця "Танців з зірками-2019" Олена Кравець показала шанувальникам знімок зі своєю 16-річною дочкою Марією, зроблений під час культурного виходу в світ.

Мама з донькою побували на танцювальному шоу-виставі "Шафа", де не упустили можливості разом сфотографуватися. Спільний кадр гумористка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. "А можна ніяк не підписувати?", - поцікавилася Олена у дописувачів.

Для заходу Олена і Маша вибрали стильні луки і виглядали як подружки. Акторка вийшла в світ в облягаючих коричневих брюках і об'ємному бежевому светрі. Свій образ Кравець доповнила ременем на талії, сумочкою через плече і модною кепкою зеленого кольору.

Кравець-молодша ж була в джинсах і сірому піджаку в клітинку. Свій стильний лук дівчина доповнила поясною сумкою-бананкою.

Шанувальники Олени обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

"Класні", "Просто красуні", "Подружки", "Стильні і дуже красиві", "Дівчата, ви такі обидві офігенні", "Ну прям дуже класні", "Маша просто нереальна красуня, а з нею неможливо прекрасна мама", "Як схожа на вас дочка", "Коли заплутався, де Олаен, а де Маша", - коментують фанати під постом акторки.

16-річна дочка Олена Кравець живе окремо від рідних. Це було вимушене рішення, оскільки велика сім'я гумористки "Кварталу 95" була обтяжена житловим питанням.

Нагадаємо, що акторка також виховує двійнят Катю і Ваню, які з'явилися на світ влітку 2016 року.

  • До недавнього часу Олена Кравець приховувала обличчя молодших дітей від сторонніх очей. А в квітні цього року вперше показала Катю і Ваню публіці, а також розповіла про їх характери.
  • Нещодавно також ми розповідали про те, як Маша Кравець спробувала себе в ролі моделі. Дівчина, яка зовні дуже схожа на матір-знаменитість, знялася в рекламній фотосесії магазину одягу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях