RU  UA

Дізнатися

Грабіжники вдерлися до сховищ Бейонсе та забрали цінності на кругленьку суму

Злочинці влаштували напад на них двічі

Американська R'n'B-співачка Бейонсе стала жертвою грабіжників. Зловмисники зламали кілька сховищ зірки у Лос-Анджелесі та викрали звідти речі на загальну суму понад 1 мільйон доларів.

Про це повідомляє таблоїд TMZ з посиланням на джерела у правоохоронних органах. За їхніми відомостями, злочинцям вдалося пробратися на склади двічі та винести дорогі сумки й сукні співачки, а також особисті речі її стиліста. Йдеться про три складські приміщення, які орендує продюсерська компанія співачки Parkwood Entertainment для зберігання речей.

Бейонсе Фото: instagram.com/beyonce

Поліція Лос-Анджелеса вже почала розслідування. На даний момент не затриманий жоден з підозрюваних.

Видання відзначає, що в січні цього року зловмисники зламали сховище Майлі Сайрус. Грабіжники увірвалися до складу співачки, викравши одяг, фотографії та інші особисті речі.

  • Читайте також на theLime, як Бейонсе за підсумками церемонії "Греммі-2021" встановила рекорд в більш ніж 60-річної історії музичної премії. Співачка зібрала в особистій колекції вже 28 статуеток.
  • Користувачці TikTok записала цікаве відео про те, в яких будинках до своєї популярності жили знаменитості. Ролик зібрав понад мільйон переглядів і викликав безліч дискусій, адже Бейонсе і іншим зіркам знайшлося, чим здивувати публіку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования