RU  UA

Дізнатися

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

Залишився третій заключний захід

Після проведення першого та другого півфіналів організатори "Євробачення-2024" оголосили порядок виступу артистів у фіналі, який відбудеться вже цієї суботи, 11 травня. На сцену у Мальме вийдуть представники 26 країн і позмагаються за право забрати Кришталевий мікрофон до своєї країни.

Імена всіх учасників гранд-фіналу, а також порядок їхніх номерів вже опублікували на сторінці "Суспільне Євробачення" в Instagram. Так, з оприлюдненої інформації можна побачити, що з конкурсною піснею "Teresa & Maria" alyona alyona і Jerry Heil виступлять другими. Першою ж на сцені з'явиться минулорічна переможниця Швеція, а закриватиме масштабний конкурс Австрія.

Читайте також: На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

До слова, по 10 країн-фіналістів було обрано у першому та другому півфіналах. Ще п'ять країн автоматично потрапляють до сюди, оскільки є країнами Великої п'ятірки, країнами-засновниками конкурсу - це Іспанія, Німеччина, Італія, Велика Британія та Франція. Швеція автоматично проходить до фіналу, адже перемогла на заході минулого року. Детальніше про те, які країни вийшли у фінал після другого півфіналу, а кому не вдалося це зробити - читайте тут.

Читайте на тему: Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео.

Представниці нашої країни під час жеребкування витягли позицію "вибір продюсера", яка вказувала на те, що вони могли виступити як в першій, так і в другій половині фінального шоу. "Вибір продюсера" - це нововведення, яке залишає право визначати порядок виступу виконавців, які дістали таку позицію, на розсуд продюсерів шоу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ