Лайм

YouTube почне приховувати дизлайки, та люди вже знайшли, як і далі ставити "пальці вниз"

Таким чином сервіс має намір боротися з дизлайк-атаками

YouTube от-от почне тестувати нову функцію, завдяки якій користувачі зможуть приховувати кількість дизлайків під своїми відео. У Twitter-аккануті хостингу уточнюється, що таким чином його творці мають намір боротися з арміями хейтерів, які цілеспрямовано осаджують дизлайками ті чи інші ролики.

Скориставшись такою функцією, автори відео зможуть приховати лічильники дизайлоків, і вони будуть вдоступні тільки їм у YouTube Studio. Глядачі так само зможуть ставити як лайки, так і дизлайки, але побачать під роликом тільки позитивні реакції.

Нововведення одразу ж викликали суперечки в коментарях. Як зазначили користувачі, нова функція буде корисною виключно для авторів відео: "Насправді це нікому не потрібно, крім тих авторів, чий контент настільки поганий, що їм хочеться приховати кількість дизлайків", - вказали під постом.

Тим часом інші користувачі хостингу вже знають, як обійти нововведення - користувачі можуть використовувати (лайкати) один з коментарів під відео як кнопку дизлайка. "Не можу дочекатися, коли вже побачу коментарі в стилі "Використовуйте цей коммент як дизлайк", - посміялися в обговореннях.

Сьогодні лідером за кількістю дизлайков залишається відео YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind - міні-фільм, створений сервісом YouTube за участю знаменитостей, зібрав понад 19 млн "пальців вниз". Раніше його місце займав кліп Джастіна Бібера до пісні Baby (12 млн дизлайків).

  • Читайте також на theLime, як колишній мафіозі шість років переховувався від закону, але дуже хотів своє шоу в інтернеті. Виявилося, поліція теж дивиться YouTube.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil