RU  UA

Дізнатися

Як зробити смачну глазур для паски: простий рецепт

З цією глазур'ю ваша паска буде виглядати ще смачнішою

До Світлого Христового Воскресіння залишається трохи більше тижня, а це означає, що підготовка до свята вже в повному розпалі. Якщо ви вже визначилися з рецептом паски, яку будете пекти в цьому році на Великдень, радимо також урізноманітнити її смачною глазур'ю. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Зазначимо, що глазур з желатином ідеально підходить для прикрашання пасок. Вона не липне і не обсипається при нарізанні, а також красиво блищить.

Інгредієнти: цукор (125 г), вода для сиропу (50 г), желатин (1 ч. л. з гіркою), вода для желатину (25 г), сік лимона (0,5 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Заливаємо желатин холодною водою, розмішуємо і чекаємо близько 20-30 хвилин. За цей час він повинен набухнути. Беремо сотейник з товстим дном і висипаємо туди цукор, додаємо воду і лимонний сік.

Ставимо на плиту, постійно помішуючи, доводимо до кипіння на дрібному вогні - у нас виходить цукровий сироп. Знімаємо його з вогню і додаємо желатин, перемішуємо.

Також можна додати ванілін або ванільний цукор для смаку, а також харчовий барвник, якщо ви хочете отримати глазур іншого кольору. Потім беремо міксер і починаємо збивати масу до тих пір, поки вона не побіліє.

Наносити таку глазур потрібно відразу після приготування, так як вона швидко засихає.

Існує три способи, як нанести глазур на паску:

    1. Ставимо паску на решітку і обливаємо її зверху глазур'ю.

    2. За допомогою силіконового пензлика наносимо глазур.

    3. Викладаємо глазур на велику тарілку і макаємо верх паски в неї.

Також зверху можна присипати різнобарвною посипкою. Або ж викласти цукати, маршмеллоу, шоколадні краплі, великодній декор у вигляді яєць і курчат або навіть живі квіти.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024