Лайм

Не передати словами, який я щасливий: Ектор Хіменес-Браво із "МастерШеф" офіційно став українцем

Кулінар поділився своєю радістю

Знаменитий ресторатор та суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вже багато років живе та будує свій бізнес в Києві, але отримати офіційний дозвіл на постійне проживання в Україні йому вдалося тільки зараз.

Кулінар опублікував на особистій сторінці в Instagram фотографію з паспортом в руках та написав, що він неймовірно щасливий, що тепер він - офіційно українець.

Ектор Хіменес-Браво Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Міністерство культури видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, як я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі!", - написав Хіменес-Браво.

У коментарях привітали ресторатора і написали, що тепер в Україні на одну талановиту людину стало більше.

Ектор родом з Колумбії. До України він вперше приїхав у 2006 році і ця країна назавжди вкрала його серце. "Тоді я просто подорожував, але закохався з першого погляду. Я розгледів в українцях справжню душу, щирі емоції, почуття людей, які не соромляться їх проявляти", - розповідав раніше кулінар.

Через три роки Хіменес-Браво зважився на переїзд до Києва, але ніхто з близьких його не підтримав, адже тоді у нього вже була успішна кар'єра в Канаді та Азії. Ектор відкрив у столиці два п'ятизіркові готелі, а потім пішли телевізійні проекти та відкриття ресторанів.

  • Кулінар оселився у котеджному містечку Ірпеня, яке розташоване у 15 хвилинах їзди від Києва. Як виглядає дім ресторатора - дивіться у матеріалі theLime.
  • Раніше Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в юності. На архівному знімку майбутньому рестораторові 18 років. У коментарі до знімка кулінар коротко описав своє непросте життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil