Лайм

Go_A виступили на "Євробаченні" з піснею SHUM: фото, відео та перша реакція глядачів

Букмекери пророкують українцям впевнене місце у фіналі

Увечері 18 травня в Роттердамі (Нідерланди) стартував перший півфінал "Євробачення-2021". На сцені місцевої арени Ahoy виступили перші 16 учасників пісенного конкурсу, в тому числі й представники України, гурт Go_A.

Згідно з жеребкуванням, українці з піснею SHUM вийшли на сцену під номером 15. theLime публікує фото та відео яскравого виступу, а також першу реакцію глядачів у соцмережах.

Фото: Канал СТБ

Раніше фрагменти виступу Go_A можна було побачити на репетиціях пісенного конкурсу: учасники гурту та підтанцьовки вийшли на сцену в білому, в той час як вокалістка Катерина Павленко обралася у чорну сукню, яку доповнила яскраво-зеленою накидкою. Свій номер представники України доповнили ефектною візуалізацією.

Фото: Канал СТБ

Фото: Канал СТБ

За день до півфіналу шанси гурту Go_A на проходження до фіналу оцінювалися букмекерами у 94%. Найближчим часом глядачі "Євробачення" дізнаються підсумки першого етапу та імена 10 фіналістів конкурсу.

Українці та глядачі за кордоном активно підтримують гурт Go_A у соцмережах та діляться першими коментарями.

Мені байдуже, якщо на мене поскаржаться сусіди, гучність на максимум, коли грає "Шум"Фото: Twitter

Мені по цимбалах, хто там і що каже, це витвір мистецтваФото: Twitter

Фото: Twitter

Фото: Twitter

  • Перший півфінал "Євробачення-2021" стартував о 22:00 за Києвом. В Україні трансляції з Роттердама ведуть канали СТБ і UA: Перший . На каналі СТБ ефір коментує провідний Національних відборів Сергій Притула.
  • Дивіться також на theLime, як у першому півфіналі "Євробачення-2021" виступила представниця Росії з піснею, через яку отримувала погрози.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також