Лайм

Віка з "НеАнгелів" оголосила про початок сольної кар'єри та анонсувала вихід дебютного треку

Співачка розкрила назву пісні та своє сценічне ім'я

Слідом за Славою Камінською у сольне плавання вирушила Вікторія Сміюха. Свій перший трек в якості сольної артистки екс-учасниця "НеАнгелів" представить вже цього тижня. Співачка сподівається, що прем'єра торкнеться душі кожного слухача.

Про це співачка повідомила на особистій сторінці в Instagram. "21 травня я представлю світу першу пісню "Ми не ангели" з мого сольного репертуару, написала виконавиця, яка тепер виступатиме під ім'ям VIKTORIA.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Смеюха (@vikanablack)


"Чи довго йшла? Чи готова? Нервую? - Недовго (бо всьому свій час)! Готова! Трішки. У моїй творчій кар'єрі я чітко відчувала, коли настане цей момент", - зазначила Сміюха.

Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. За 15 років кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші.

У тому ж місяці Слава Камінська представила свій сольний проект SLAVA KAMINSKA та дебютну пісню "911". 28 травня співачка готує прем'єру другої пісні, яка отримала назву SlavaBogu.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита