Лайм

Наробив шуму: виступ Go_A на "Євробаченні-2021" в цифрах

Веснянка "SHUM" стала однією з найпопулярніших пісень конкурсу

18 травня український гурт Go_A виступив у першому півфіналі "Євробачення-2021" і пройшов до гранд-фіналу конкурсу. Пісня SHUM ("Шум"), яку учасники представили в супроводі вражаючою візуалізації, мала у публіки безпрецедентний успіх: аудиторія арени Ahoy зустріла її вигуками захоплення, а користувачі мережі з усього світу засипають захопленими коментарями.

На YouTube виступ Go_A всього за 10 годин зібрав понад 846 тисяч переглядів, і серед всіх учасників першого півфіналу "Євробачення" у їхній кількості поки поступається тільки Росії. Також SHUM потрапив у розділ "Популярне" українського сегмента YouTube, опинившись на другому місці. Відео зібрало понад 66 тисяч лайків, що в 14 разів більше кількості негативних реакцій (5 тисяч).

13 тисяч людей залишили під відео свої відгуки, більшість з яких висловлюють підтримку та захоплення. "Шум" став першою повністю україномовною піснею в історії конкурсу "Євробачення", але мовний бар'єр не завадив іноземній публіці перейнятися енергією веснянки: в коментарях під відео поділилися враженнями глядачі з України, Сербії, Польщі, Німеччини, Росії, Білорусі, Азербайджану, Литви, Італії , Норвегії, Греції, Нідерландів, Узбекистану, Казахстану, Туреччини та інших країн.

"Яка сильна гіпнотична мелодія. Створює відчуття, що ви дійсно в лісі. Заслужено, Україно!" - пишуть вони. - "Мій мозок о 2 годині ночі: Сію Сію Сію Сію КОНОПЕЛЕЧКІ". "Мій улюблений виступ цього вечора! Просто вбивча пісня". "Навіть у моїй маленькій італійської спальні було шалено круто. Сусіди подумали, що я розбив голову об стіл. Вони мали рацію! Дякую, Україно".

Фото: YouTube

Тріумф України на "Євробаченні" також обговорюють у Twitter. Вірусним стало відео танців учасника італійської групи Maneskin, а також запис з прес-зали конкурсу, в якій журналісти не змогли всидіти на місці під "Шум".

Фото: Twitter

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля