RU  UA

Дізнатися

Акторку та співачку Анну Трінчер обікрали у купе поїзда

Вкрали купюри та банківські картки

Юна акторка та співачка Анна Трінчер розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею та її командою під час гастролей. Артистка їхала поїздом на концерт до Хмельницького, і вночі їх обікрали.

Як розповіла 19-річна зірка у своїх "сторіз", із закритого на ключ купе винесли 7 тисяч гривень та дві банківські картки. "Ніколи не думала, що зі мною трапиться така ситуація, - каже Трінчер. - На той момент, коли трапилася крадіжка, ми спали в своєму купе, яке відкрили із зовнішньої частини".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка вважає, що в усьому винна "Укрзалізниця", яка наймає недобросовісних співробітників, а ті нібито домовляються з підставними людьми, дають їм ключі від купе для крадіжки грошей.

Анна також обурилася, що в вагонах немає камер спостереження. "З таким же успіхом можна вбити людину і ніхто не здогадається, хто це зробив, тому що немає камер і ніхто не несе відповідальність", - обурюється зірка.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Забути на час про неприємний інцидент в поїзді Трінчер допомогли шанувальники, які прийшли на концерт. "Коли ти виходиш на таку круту, заряджену, вдячну публіку - все що було до в мить забувається! Як так? А тому що, ваша усмішка і щасливі очі не виходять у мене з голови!", - звернулася до фанів зірка та показала фрагмент виступу.


  • Анна Трінчер відома також по українському серіалу про підлітків "Школа", де зіграла подружку Лоли - Нату. Після виходу фільму на екрани, акторка обзавелася чималою армією шанувальників. Трінчер розповідала, що деякі фани поводяться неадекватно: зривають одяг та крадуть речі.
  • А акторка Ліза Василенко, яка відома за роллю Лоли у серіалі "Школа", розповіла, що в 17 років пережила сексуальне насильство з боку дорослого чоловіка, про яке не знає навіть мама.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео