Лайм

ЗМІ дізналися суму заповіту принца Філіпа

Основна частина статків герцога Единбурзького відійшла його вдові-королеві

Британський таблоїд The Sun повідомив, що заповіт принца Філіпа склав близько 30 млн фунтів стерлінгів (1,1 млрд грн). Його він залишив не тільки родичам, а й своїм головним помічникам.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

За словами інсайдерів, більша частина статків покійного герцога Единбурзького відійшла королеві Єлизаветі. Також він нагородив особистого секретаря Арчі Міллера Бейкуелла, пажа Вільяма Хендерсона і камердинера Стівена Н'єдохадіо. Всі троє підтримували Філіпа в останні роки життя, а Бейкуелл часто заміняв його на офіційних заходах.

Коли в 1947 Філіп Маунтбеттен одружився з королевою, його дохід від служби в британському військово-морському флоті становив всього 11 фунтів стерлінгів на тиждень. Перед смертю у 2020 році Суверенний грант виплачував йому 359 тисяч фунтів стерлінгів на рік. Багато активів принца Філіпа знаходилися в спільному володінні з королевою, і тепер вона буде володіти ними повністю. Також герцог вкладав гроші в акції і дорогі твори мистецтва.

До смерті короля Едуарда VII в 1910 році заповіти монархів були доступні для загального ознайомлення, але з тих пір королівська родина воліє їх приховувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil