RU  UA

Дізнатися

Кортні Кокс повторила знаменитий танець Моніки й Росса з "Друзів", але з іншим партнером: відео

56-річна зірка знайшла собі нового партнера для культового виступу

Днями на каналі HBO Max вийшов спеціальний випуск "Друзів", в якому актори згадали найяскравіші моменти зі зйомок серіалу. Тепер головні герої продовжують ностальгувати, але вже в реальному житті. Так, наприклад, Кортні Кокс повторила знаменитий танець Моніки й Росса з 10 епізоду 6 сезону.

56-річна зірка опублікувала в Instagram ролик, на якому виконує знайомі фанам рухи. Правда, на цей раз партнером був не Девід Швіммер, а співак Ед Ширан. Знаменитості виконали весь танець від початку й до кінця, за винятком фінальної підтримки.

Кумедний танець Кокс і Ширана переглянули понад 12 мільйонів разів. Шанувальники серіалу прийшли в захват від побаченого, тому активно коментують відео і дякують зірок за подаровані емоції.

В оригінальній сцені Моніка виконувала танець зі своїм екранним братом, Россом. За сюжетом, герої потрапляють на новорічне шоу Діка Кларка, шанувальниками якого є з дитинства. Відчайдушно бажаючи потрапити в кадр, вони вирішують виконати танцювальний номер власного твору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Украинский телеведущий и многодетный отец Анатолий Анатолич рассказал, как его в Киеве остановили представители ТЦК и высказался о мобилизации

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 мая первая леди Украины Елена Зеленская посетила Конференцию по медицинскому партнерству - как она выглядела