Лайм

В'ячеслав Узєлков прийшов на шоу знайти обраницю, але зізнався у коханні колишній дружині - глядачі його вчинок не оцінили

Боксер став героєм реаліті-шоу "Одруження наосліп"

Колишній боксер та екс-тренер телепроекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков після гучного розлучення зважився на нові стосункии. Шукати кохання спортсмен відправився на шоу "Одруження наосліп".

Експерти проекту підібрали 42-річному чоловікові наречену, з якою він публічно обмінявся обручками. Обраницею спортсмена стала фітнес-тренер та мама чотирьох дітей Юлія Чернецька.

Фото: Кадр з програми

За правилами шоу, пара прожила тиждень в окремому будинку, а в кінці прийняла рішення - залишає обручки або розриває стосунки. Однак фінал придбав несподіваний поворот. Узєлков віддав каблучку та заявив, що досі кохає колишню дружину, з якою прожив у шлюбі 22 роки.

"Я досі кохаю колишню дружину. Я зрозумів це тут ще більше. Я йшов сюди, щоб відпустити своє кохання, я намагався все зробити, але я однолюб. Я б хотів її повернути. У мене була найкраща дружина. Я дурень, який втратив друга, коханку та найкращу жінку, яка є, Марину Боржемську", - заявив боксер.

Заява спортсмена шокувала не тільки героїню проекту та експертів, а й глядачів, які після ефіру перекочували в Instagram.

"Ходить по каналах та ганьбить Марину", - обурюються коментатори. - "Узєлков одразу прийшов в проект, щоб в кінці передачі сказати, що досі кохає Марину", "Навіщо Слава пішов в цей проект? Зализувати рани краще в тиші".

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

В'ячеслав та Марина розлучилися у 2018 році. Вони вважалися однією з найміцніших зіркових пар України. Колишнє подружжя виховує двох дітей: сина Роберта та дочку Олівію.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

  • Незабаром після розлучення В'ячеслав Узєлков розповів свою версію, чому розпався їх шлюб з Мариною Боржемскою. Спортсмен зізнався, що в розставанні звинувачує себе.
  • За словами Марини, розлучення було неминучим, тому що обстановка в сім'ї ставала нестерпною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)