RU  UA

Дізнатися

Раджу не забувати всім нам: Володимир Зеленський згадав кредо покійного Чапкіса

У 2006 році хореограф оцінював здібності Зеленського на шоу "Танці з зірками"

Президент України Володимир Зеленський, в 2006 році - учасник і переможець першого сезону "Танців з зірками", вшанував пам'ять хореографа і танцюриста Григорія Чапкіса. Увечері 13 червня стало відомо про смерть народного артиста України. Чапкісу був 91 рік.

На особистій сторінці у Facebook Зеленський згадав цитати танцюриста, а також його кредо: "Для мене Григорій Миколайович - назавжди! Як і його слова: "Треба рухатися до останнього подиху". Раджу не забувати цю фразу всім нам".

У своєму пості Зеленський назвав Чапкіса "великим танцюристом, людиною та особистістю" з сильною енергетикою та жагою до життя. завжди пам’ятатиму його "Пара номер п'ять сьогодні була, можливо, і кращою, але не настільки, як я", - згадав він.

  • Останні кілька місяців Григорій Чапкіс хворів. У грудні минулого року артист потрапив до лікарні з двобічною пневмонією, скаржився на труднощі з диханням. Напередодні Нового року хореографа виписали, але вже на початку січня знову госпіталізували із запаленням легенів. Увечері 13 червня Чапкіс помер в колі рідних, які й повідомили про його смерть колегам.

  • На ранок 14 числа ведучий "Танців з зірками" Юрій Горбунов, продюсер танцювального шоу Володимир Завадюк, його учасниці Наталя Могилевська, Леся Никитюк та інші знаменитості також вшанували пам'ять хореографа у соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии