RU  UA

Дізнатися

Переможниця "Танців з зірками" пояснила, чому на похороні Чапкіса було мало знаменитостей

Ілона Гвоздьова попрощалася з хореографом на Байковому кладовищі

Близько тижня тому в Києві помер Григорій Чапкіс. Смерть хореографа у соцмережах вшанували десятки знаменитостей, а ось попрощатися прийшли лише одиниці. На похороні народного артиста була його колега по "Танцях з зірками" Ілона Гвоздьова, яка висловилася з приводу відсутності зірок на траурній церемонії.

"Мені здається, це не якийсь флешмоб або світська подія. Люди повинні приходити, коли дійсно відчувають потребу попрощатися з цією людиною. У мене є така необхідність, тому що я вважаю його дійсно учасником свого творчого життя і прикладом для наслідування. Тому я прийшла, а всі інші - їхня справа", - пояснила танцівниця сайту ТСН.

Ілона Гвоздьова з Григорієм Чапкісом та його сином Грегом Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова перемогла у 5-му сезоні танцювального шоу "Танці з зірками", будучи партнеркою коміка Ігоря Ласточкіна. Також хореограф в різний час танцювала в парі зі співаком Олександром Кривошапко, коміком Юрієм Ткачем та телеведучим Володимиром Остапчуком.

  • Григорій Чапкіс помер 13 червня у колі рідних. Прощання з народним артистом пройшло 18 числа у Національній Філармонії України. Провести в останній путь хореографа прийшли рідні, шанувальники його творчості та деякі знаменитості. Поховали танцюриста на Байковому кладовищі.
  • Попрощатися з народним артистом прийшов президент України Володимир Зеленський. Він поклав квіти до труни Чапкіса, після цього підійшов до родичів танцюриста, щоб висловити співчуття. Від коментарів глава держави відмовився.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами