Лайм

Хлопець ростив сина, та малюк виявився йому дядьком - на тлі їхньої історії тьмяніє навіть "Санта Барбара"

Дівчина американця пустилася берега просто у нього під носом

Американець Самір Сімпсон-Бей поділився у TikTok особистою драмою, якій могли б позаздрити навіть сценаристи "Санта Барбари". Хлопець ростив сина, але дізнався, що малюк доводиться йому дядьком. Як такий можливо? Відповідь на це питання міг би дати його рідний дід.

У своєму акаунті Самір (stacks1400) розповів підписникам, що деякий час вони з дівчиною жили в будинку його діда. Пара доглядала за старим, але як виявилося, доглядати Саміру варто було і за коханою, яка пустилася берега. "Не можу повірити, що я очікував чогось від людини, у якої була ще одна родина по сусідству", - додав він.

Фото: TikTok / @ stacks1400

Відео Саміра стало популярним у соцмережах та зібрало понад 11 млн переглядів. Люди почали задавати питання, і найпопулярнішим виявилося те, як хлопцеві вдалося докопатися до правди. За словами Саміра, все було просто, як у серіалі: одного разу він просто наткнувся на листування дівчини з його дідом, в якому були "повідомлення, фотографії та відвертий контент".

Незважаючи на гірку правду, Самір все ж налаштований і далі виховувати малюка. Навіть якщо в подальшому його доведеться усиновити. Можливо, одного разу він розповість йому правду.

  • Читайте також на theLime історію немовляти, яке тільки народилося, а виглядає вже на 40 років. Лікарі пояснили це рідкісною хворобою, та мама сином лише пишається, і він уже - знаменитість у соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші