RU  UA

Дізнатися

Джастін Тімберлейк відреагував на слова Брітні Спірс в суді та закликав звільнити співачку

Співак виступив на підтримку колишньої коханої

У Лос-Анджелесі відбулося чергове судове засідання у справі про опіку над Брітні Спірс, на якому виступила сама співачка. 39-річна артистка вимагає скасування опікунства батька, і в цьому її підтримує колишній бойфренд, 40-річний співак Джастін Тімберлейк.

Музикант опублікував у своєму Twitter кілька повідомлень, у яких закликає й інших підтримати співачку. "Після того, що ми всі побачили сьогодні, ми повинні підтримати Брітні в цей непростий час. Незалежно від нашого минулого, поганого та хорошого в ньому, те, що зараз відбувається з нею, просто неправильно. Жодна жінка не має бути обмежена у прийнятті рішень, які стосуються її власного тіла", - написав Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк та Брітні Спірс Фото: Getty Images

Джастін вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, та закликає звільнити Брітні з-під опіки батька Джеймі Спірса, під якою вона знаходиться з 2008 року.

Співак також висловив підтримку і від імені своєї дружини, 39-річної моделі Джессіки Біл. "Ми з Джесс передаємо Брітні нашу любов і нашу абсолютну підтримку в цей час. Ми сподіваємося, що суд та її сім'я дозволять їй жити так, як вона хоче", - резюмував Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл Фото: instagram.com/justintimberlake

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания