Лайм

Дівчина запропонувала Квентіну Тарантіно розписатися у неї на нозі - реакція режисера була очікуваною

Режисер виконав прохання прихильниці

Користувачка TikTok з ніком dezertflake показала ролик, на якому бере автограф у Квентіна Тарантіно. Дівчина є прихильницею режисера, тому захотіла дістати підпис кумира. Правда, розписатися фанатка запропонувала не на папері.

На кадрах відео можна побачити, як тіктокерша підходить до режисера та просить поставити автограф на її нозі. Як відомо, Тарантіно має особливу пристрасть до жіночих ніг, тому без вагань погодився. Квентін присів перед фанаткою на одне коліно та із задоволенням виконав її прохання.





Втім, на цьому дівчина не зупинилася і попросила режисера оцінити її ногу. Тарантіно відмовився давати оцінки, але сказав, що нога фанатки була б на вершині його особистого рейтингу.

Квентін Тарантіно давно відомий режисерською тягою до зображення жіночих ступень. У багатьох фільмах режисера, таких як "Кримінальне чтиво", "Вбити Білла" та "Безславні виродки", можна помітити великі плани босих жіночих ніг.

  • Раніше Квентін Тарантіно назвав найкращий фільм останнього десятиліття. Саме ця картина очолює його особистий рейтинг, і він не бачить причин будь-яким чином це аргументувати.
  • У минулому році 56-річний Квентін Тарантіно вперше став батьком . В одній з клінік Тель-Авіва його дружина Даніелла Пік народила хлопчика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми