RU  UA

Дізнатися

Брітні Спірс вирушила на Гаваї, але з відпочинком не склалося - співачка грубо відповіла своїм переслідувачам

Співачка написала емоційний пост

Після виступу в залі суду Брітні Спірс відправилася на відпочинок. Відновлювати свій емоційний стан співачка полетіла на гавайський острів Мауї, ось тільки розслабитися їй не вдається - на кожному кроці її переслідують папараці.

Про це знаменитість розповіла в Instagram. "Бути на Мауї - це якесь божевілля. Папарацці знають, що я тут, і це вже зовсім не весело. Практично неможливо нікуди піти, тому що вони всюди з'являються, щоб мене сфотографувати", - обурюється Брітні.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)


Крім того, за словами Спірс, фотографи редагують її знімки, щоб вона виглядала менш привабливою. "Я знаю, що моє тіло не ідеальне, але я також знаю, що я не виглядаю так, як мене зараз показують. Це грубо і підло", - додала зірка, звернувшись до репортерів у матірній формі.

39-річна Брітні відправилася у своє улюблене місце відпочинку зі своїм 27-річним коханим Семом Асгарі.

"Тут я відчуваю єдність, і воно нескінченно, - розповідала раніше зірка. - Ось я граю на пляжі і роблю ангелів на піску на узбережжі океану. Багато чого ще попереду, багато чим можна поділитися і про що можна мріяти, ще більше - про що сподіватися і молитися. Нехай Господь благословить нас усіх".

Нагадаємо, що виступаючи перед судом Брітні Спірс заявила, що страждає від тотального контролю свого батька: її змушують працювати на знос, підсаджують на сильнодіючі ліки, не дозволяють народжувати та виходити заміж. Співачка попросила скасувати опіку, під якою вона знаходиться з 2008 року.

  • На підтримку Брітні Спірс виступив колишній коханий співачки, музикант Джастін Тімберлейк. Співак вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, і закликає звільнити Брітні.
  • Звільнити Брітні Спірс від опіки батька вимагають навіть "Загони Путіна" - тепер суд просто немає вибору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии