Лайм

Кім Кардаш'ян прогулялася Римом в обтягуючому боді українського бренду

Ціна виробу 180 євро (близько 6 тисяч гривень)

Речі українських брендів можна зустріти в гардеробі багатьох світових знаменитостей, в тому числі й Кім Кардаш'ян. Днями зірка реаліті-шоу вигуляла модне творіння дизайнера Світлани Бевзи з нових колекцій.

Світська левиця вирушила до столиці Італії, де зробила кілька туристичних фото. Для прогулянки знаковимми місцями Риму знаменитість обрала боді з високою талією та ґудзиком у вигляді лисиці бренду Bevza. Білий верх українського дизайнера Кардаш'ян поєднала з короткими шортами глибокого синього кольору.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kim Kardashian West (@kimkardashian)


На сайті Bevza сказано, що наразі таке боді з довгим рукавом можна придбати зі зижкою - за180 євро (замість 300). Така річ представлена і в чорному кольорі.

Ця модель з нової колекції весна-літо 2021, яка присвячена могутній трипільській цивілізації. Тому фірмове боді прикрашено керамічним ґудзиком. Таким чином, Бевза зазначає глибокі та вражаючі гончарні традиції трипільців.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BEVZA (@bevza)


Світлана Бевза - дружина екс-міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Дизайнер та політик одружилися у 2013 році, та виховують двох дітей - сина Марка, який з'явився на світ у 2014 в США і трирічну дочку, яка теж народилася в Америці.

  • Раніше в наряді Bevza прогулялася Емілі Ратаковскі. Супермодель з'явилася на публіці у шовковій сукні Yas Mini Silk Dress шоколадного відтінку з торішньої літньої колекції, яку дизайнер присвятила сучасним жінкам та українській землі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували