RU  UA

Дізнатися

Брітні Спірс показала спокусливе фото з ванної, але фани в подиві - здається, на ньому зовсім не співачка

Шанувальників збентежила відсутність на знімку татуювань

Брітні Спірс опублікувала фотографію з оголеною спиною та спантеличила шанувальників. Вони впевнені, що на знімку зображена зовсім не співачка, і що її соціальні мережі продовжують вести опікуни.

На сторінці 39-річної зірки в Instagram з'явився пікантний кадр, зроблений у ванній. Під постом фанати в один голос почали стверджувати, що на ньому зображена зовсім інша дівчина. Вони не побачили татуювання співачки у вигляді напису на івриті, набитого на шиї, та казкової феї внизу спини.

"Де татуювання", "Це не Брітні", "Ми знаємо, що це не ти", "Куди поділися татуювання", "Тут щось не так", "Як це може бути вона, коли у неї немає татуювань" , "Де татуювання на задній частині шиї. А фея?", - пишуть коментатори, а також закликають звільнити Брітні.

  • Під опіку батька Спірс потрапила у 2008 році після низки скандалів, пов'язаних з психічними розладами - суд передав під контроль Джеймі Спірса майно, фінансові та деякі особисті активи його дочки. Без його дозволу вона не може водити автомобіль, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката.
  • У червні цього року Брітні Спірс дала свідчення в суді, в якому зізналася, що живе "у повному божевіллі". Незабаром стало відомо, що суд Лос-Анджелеса відмовив артистці у вимозі усунути її батька від опікунства над нею.
  • Незабаром після виступу співачки в суді фінансова компанія, яка всі ці роки контролювала її кошти, відмовилася від подальшого опікунства. Її представники заявили, що вважали опікунство над Спірс добровільним.
  • Адвокат Сем Інгхем, якого у 2008 році суд призначив представником Брітні Спірс у справі про опікунство її батька над нею, вийшов зі справи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято