Лайм

Дівчина вирішила помститися колишньому і взяла його машину. Що було далі, знає поліція

Ревнивиці довелося відповідати за свою витівку перед законом

У Китаї поліція заарештувала дівчину, яка вирішила помститися колишньому хлопцеві дуже ризикованим чином. Вона намовила нового шанувальника орендувати машину екс-бойфренда і 49 разів проїхала на ній на червоне світло, пише NY Post.

Фото: hippopx.com

Поліція округу Шаосін почала розслідування після того, як одна і та ж Audi всього за два дні отримала десятки штрафів за проїзд на червоний і ще один за перевищення швидкості. Спочатку слідчі звернулися до власника авто на прізвище Цянь, але той сказав, що здав машину в оренду. Коли орендаря розшукали, той зізнався, що передав Audi своєму другові Чжу. Чжу зважився порушити закон заради своєї нової подруги на ім'я Лу.

Лу пообіцяла зустрічатися з Чжу, якщо він допоможе їй помститися колишньому хлопцю. Разом вони вирішили скомпрометувати його машину за допомогою камер автоматичної фіксації порушень. Парочка каталася містом у повній впевненості, що всі штрафи ляжуть на плечі екс-бойфренда Лу.

Після втручання поліції автомобіль повернувся до свого власника, а ось порушників затримали. Тепер їм доведеться відповідати за небезпечну витівку перед законом.

  • Дівчина помстилася хлопцю за зраду, і вийшло в буквальному сенсі блискуче - шахраю не позаздриш. Її відео зібрало 22 млн переглядів.
  • Раніше ми розповідали історію дівчини, яка дізналася про невірність нареченого напередодні весілля. Наречена вирішила не скасовувати церемонію, а викрити зрадника перед усіма гостями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації