Лайм

Впевнена, музика поза політикою: українська ведуча відкриє "Слов'янський базар" у Білорусі

Ведуча телеканалу "Перший Незалежний" Діана Панченко їде до Вітебська на міжнародний фестиваль "Слов'янський базар", який фінансується з бюджету Білорусі nf Росії, а також проходить під патронатом Олександра Лукашенка.

Як розповіла журналістка на своїй facebook-сторінці, їй випала честь відкривати захід разом з колегами-ведучими з РФ та РБ. Панченко не розуміє, чому її українські колеги відмовилися вести фестиваль, адже, на її думку, "мистецтво та музика мають залишатися поза політикою".

Фото: Facebook / Діана Панченко

"Так, політична ситуація змінилася. Але люди залишилися колишніми. Саме до них ми і їдемо. До людей. Я не живу в Білорусі і вважаю, що не в праві давати оцінку подіям в цій країні. Але я впевнена - загострення відносин не принесе користі ні нам, ні білорусам", - додала ведуча.

В кінці поста Панченко зазначила, що на сцену "Слов'янського базару" вийдуть українські конкурсанти та артисти, яких вона назвала "сміливими".

  • Від участі у фестивалі відмовився Тимур Мірошниченко, який довгий час був ведучим цього заходу від України. Коментатор "Євробачення" зазначив, що ситуація в Білорусі загострилася настільки, що навряд сьогодні пісенний фестиваль може залишатися поза політикою.
  • Читайте також на theLime, як народна артистка України Ірина Білик та переможниця шоу "Х-фактор" Еліна Іващенко потрапили в скандал через виступи на прийомі у Олександра Лукашенка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля