Лайм

Якими будуть "Танці з зірками" після 7 років ефірів і смерті Чапкіса: головне про новий сезон

Хто із зірок підкорюватиме танцювальний паркет цієї осені?

Незважаючи на те, що дата прем'єри нового сезону "Танців з зірками" поки залишається в секреті, глядачі шоу вже роблять ставки - хто з зірок буде виблискувати на паркеті в найнесподіваніших образах, а також хто займе місце в журі. theLime розбирався, що відомо про майбутній сезон.

Поки організатори лише відкрили завісу, назвавши імена тільки двох учасників. Першою з них стала співачка і переможниця "Євробачення-2016" Джамала. Як відомо, в цьому році їй вдалося схуднути на 12 кг за чотири місяці, але, судячи з усього, вона не збирається зупинятися на досягнутому. Виконавиця зізналася, що ніколи не займалася танцями професійно, і це для неї справжній виклик.

Другим учасником "Танців з зірками-2021" став вокаліст популярного українського гурту ТНМК Фагот (справжнє ім'я - Олег Михайлюта). Як зазначив музикант, танці присутні в його житті ще з дитинства, однак участь у шоу - це вихід із зони комфорту.

Як відомо, Фагот передав челлендж відразу п'ятьом відомим українським і зарубіжним артистам: хореографу Грегу Чапкісу, синові покійного Григорія Чапкіса, танцівнику і герою першого сезону шоу "Холостяк" (2011) Максиму Чмерковському, британському майстру танцполу Франсиско Гомесу, солістці групи Kazka Олександрі Зарицькій та співакові Monatik`у.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

Поки що цей виклик прийняв Максим Чмерковський - однак глядачі побачать його на екранах не в ролі учасника, а в якості судді. 41-річний хореограф живе і працює в США, звідки і приїде на зйомки українського шоу. Судячи з усього, Чмерковський замінить в журі українського хореографа Григорія Чапкіса, який помер 13 червня на 92-му році життя.

Решта імена учасників і суддів організатори поки тримають в секреті. Однак за звання кращого танцівника змогли б поборотися зірки, які ще не брали участі в шоу "Танців з зірками-2021": Дантес, Ірина Федишин, Потап, Анна Трінчер, Анастасія Приходько, Настя Каменських, Jerry Heil, Віка з "НеАнгелів", Даша Астаф'єва, Тоня Матвієнко, Наталка Карпа, Арсен Мірзоян, Яна Глущенко ( "Дизель шоу"), Alyosha, Ольга Горбачова, Тарас Тополя ("Антитіла"), Гайтана, Олександр Педан, Світлана Тарабарова, Наталка Денисенко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату