Лайм

Онук Єлизавети II розповів про найважчий момент на похоронах принца Філіпа

Рідні королеви не змогли обійняти її під час панахиди

Старший онук королеви Єлизавети Пітер Філіпс розповів про найскладнішу частину прощання з принцом Філіпом, якого поховали 4 місяці тому.

В інтерв'ю BBC 43-річний син принцеси Анни прокоментував відоме фото, на якому королева сидить на самоті на панахиді в каплиці Святого Георгія. Виявляється, через ризик Covid-19 родичі не змогли обійняти і втішити Єлизавету.

Фото: Getty Images

"Всі наші думки були з бабусею. Ми намагалися підтримати її, наскільки могли. Всі бачили фотографію Її Величності, що сидить сама. Найскладнішим було не мати можливості обійняти її - людину, для якої покійний був найближчим, - сказав Пітер. - Дідусь був невід'ємною частиною нашого життя. Його дуже не вистачає. Але у нього було видатне життя, і якщо хтось із нас зможе прожити хоча б половину того життя, яке було у нього, ми будемо надзвичайно щасливі".

Принц Філіп помер 9 квітня в Віндзорському замку після 73 років життя в шлюбі з королевою Єлизаветою II. У них залишилося 4 дітей, 8 онуків і 11 правнуків, молодша з яких - дочка принца Гаррі і Меган Маркл Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор.

  • Читайте на theLime, яким незвичайним було життя принца Філіпа. Заради Єлизавети він відмовився від титулу, кар'єри, прізвища і навіть віри.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil