RU  UA

Дізнатися

Зірка "Друзів" Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії для журналу InStyle

Акторка стала героїнею свіжого номеру

52-річна Дженніфер Еністон знялася для вересневого номера журналу InStyle - акторка з'явилася відразу на двох обкладинках. На одній з них зірка "Друзів" позує у спокусливій сукні, оголивши стрункі ноги, на інший постає у стриманому образі.

Результатом фотозйомки знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. Для гарних кадрів акторка одягла елегантну білу сукню з розрізами, яку доповнила масивними прикрасами, а також затишні в'язані речі.

Більше фотографій можна побачити на сторінці журналу. Дивлячись на ці фото, складно повірити, що акторці 52 роки, адже вона досі виглядає, як Рейчел з "Друзів".

"Вона красуня, вона грація, вона міс Дженніфер Еністон! І дійсно, краще неї ніхто не зміг би прикрасити наш вересневий модний номер. Зробивши одну з найзнаменитіших кар'єр Голлівуду, Дженніфер Еністон могла б спочивати на лаврах. Але вона продовжує прагнути до ще більш ясного та щасливого майбутнього", - сказано в описі.

  • Раніше theLime розповів про маленькі хитрощі, завдяки яким Дженніфер Еністон вдається залишатися такою молодою і красивою.
  • А тренер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури . Ви і так про це здогадувалися, вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования