Лайм

Фронтмен Korn заразився коронавірусом - у групі розповіли про його стан

50-річний Джонатан Девіс отримав позитивний тест на ковід

Фронтмен Korn Джонатан Девіс заразився коронавірусом, через що ню-метал групі довелося скасувати ряд виступів. Про це команда розповіла на своїй сторінці в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jonathan Davis (@officialjonathandavis)

"Ми отримали сумні новини про те, що у Джонатана позитивний результат тесту на ковід, і, зрозуміло, нам довелося відкласти шоу в останню хвилину. Нам також довелося перенести наступні кілька концертів, - йдеться у заяві. - У Джонатана гарний настрій, зараз він відпочиває і одужує".

Джонатану Девісу 50 років, 28 з яких він присвятив групі Korn. За цей час команда випустила 13 альбомів, більше 40 млн копій яких були продані по всьому світу. Korn вважаються піонерами жанру ню-метал, а особисті тексти і незвичайний вокал Девіса зробили їх одним із найпопулярніших рок-гуртів 90-х.

Джонатан Девіс мав серйозні проблеми зі здоров'ям через зловживання алкоголем і наркотиками. Музикант поборов залежність від метамфетаміну, алкоголю, ксанаксу та інших психоактивних речовин. "Я знаю, що якби я вживав наркотики, я був би мертвий, а я хочу бути зі своїми дітьми", - говорив він в інтерв'ю.

У Девіса троє синів від двох шлюбів. Старшому з них 26 років, молодшому - 14. Колишня дружина музиканта Девен Девіс померла у 2018 році від передозування наркотиків. За кілька місяців до смерті суд заборонив їй будь-яку опіку над дітьми та їхнє відвідування.

  • У липні помер Джої Джордісон - екс-учасник Slipknot і один з найсильніших барабанщиків світу. У 2013 році музикант покинув групу через рідкісну хворобу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян