RU  UA

Дізнатися

Маша Єфросиніна поділилася ніжним фото з чоловіком на честь 18-ї річниці весілля: З бірюзою, my love

Пара одружилася у 2003 році

31 серпня Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв святкують бірюзове весілля - рівно 18 років тому вони стали чоловіком та дружиною. З нагоди річниці шлюбу телеведуча виклала в соцмережі ніжний кадр і тепло звернулася до чоловіка.

На чорно-білому знімку, опублікованому в Instagram, пара зображена під час танцю. "Всі папери, залізяки, камені позаду... З бірюзою, my love", - написала 42-річна ведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша і Тимур одружилися у 2003 році. У шлюбі у них народилося двоє дітей: дочка Нана, якій вже 17 років, і син Олександр, який нещодавно відсвяткував 7-річчя.

За роки шлюбу у подружжя були злети і падіння, і під час одного з кризу вони навіть розійшлися на один рік. Під час розлуки пара стала дико сумувати, і зустрівшись одного разу, вони більше не розлучалися.

"Так, у нас було багато розмов про всі образи, невисловлені штуки, плюс ми помінялися обидва. Він зайнявся спортом, привів себе в порядок, я перестала відчувати ментальну залежність від чоловіка. І фізично стала нудьгувати - по запахам, дотиам, по сексу, - розповідала раніше Ефроініна. - Це було дуже смішно, але коли ми вирішили зустрітися, ми відразу переспали. Ми не виходили з номера в готелі три дні. Потім я сказала: "Почекай, ми ж з тобою в розлуці". Він сказав: "Добре", і ми почали зустрічатися".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни