RU  UA

Дізнатися

Пара з гурту The Hardkiss вперше показала фото свого весілля: 10 років нашій сім'ї

Юлія Саніна і Вал Бебко святкують річницю шлюбу

4 вересня річницю весілля святкує одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу - Юлія Саніна та Валерій (Вал) Бебко з гурту The Hardkiss. З нагоди важливої дати зіркова рок-сім'я згадала, яким був цей день 10 років тому.

Вал опублікував серію весільних фотографій, яких до цього ніхто не бачив, а Юлія репостнула публікацію в свої "сторіз". "10 років нашій сім'ї. Юлька, кохаю тебе to the moon and back", - підписав архівні кадри Бебко.

Фото: instagram.com/val_bebko

Саніна і Бебко познайомилися у 2009 році, коли Юлії було 18 років, а Валерію - 24. Юна дівчина одразу сподобалася досвідченому хлопцеві, він знайшов в ній ті якості, яких не міг відшукати в інших, - щирість, чистоту та наївність. А Юля відчула, що перед нею - її людина.

Фото: instagram.com/val_bebko

"Я одразу зрозуміла, що Вал - такий один на мільйон, і другу таку людину я навряд чи зустріну, - згадувала Саніна в інтерв'ю Viva! - Коли повернулася додому, не роззуваючись, прямо в пуховику завалилася на диван і розплакалася. Мама злякалася, а я ридала і голосила: "Я зустріла такого хлопця, такого хлопця!" Він не був схожий ні на кого з моїх знайомих, і я з нетерпінням чекала нової зустрічі".

Фото: instagram.com/val_bebko

Через півроку з дня знайомства Вал зробив коханій пропозицію, і через півтора року вони одружилися. Для пари було важливо обвінчатися в церкві, а штамп в паспорті був всього формальністю, оскільки без нього не проводять таїнство.

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

І сьогодні, в 10-ту річницю, пара все так же щаслива і згадує цей день з особливим трепетом.

"10 років тому ми стояли з тобою на вінчанні в церкві і зовсім не уявляли, яка подорож нас чекає. 10 років тому ми чекали благословення з небес і сподівалися, що це допоможе нам зберегти один одного в світі, де все стало таким швидкоплинним. Я дуже тебе кохаю! І нам вистачить мудрості і сил зберегти це ще надовго", - написала Юлія в своєму Instagram.

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

  • Раніше Юлія Саніна розповіла, що за весь час перебування в шлюбі вони переживали не тільки радісні моменти, а й пройшли складний період, який ледь не призвів до розлучення. За словами співачки, це сталося через рік-два після народження їхнього первістка.
  • Дивіться також на theLime кліп гурту The Hardkiss на трек "Все було так". У ролику показана красива історія кохання фронтвумен Юлії Саніної та чоловіка співачки, креативного продюсера та гітариста колективу Вала Бебко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие