Лайм

20-метровий кит погрався з крихітним сапбордом, а фотограф зняв найкраще відео в своєму житті - ось воно

Важко уявити емоції дівчини на дошці

Фотограф з Аргентини з ніком maxi jonas зупинив свій дрон над крихітним сапбордом у воді, як раптом з глибин до нього піднявся 20-метровий південний кит. Тварина, яка є більшою за дівчину на сапборді в десятки разів, покружляла навколо дошки та навіть трохи підштовхнула її плавцем.

У соцмережах фотограф назвав коротке відео найкращим з тих, які йому доводилося коли-небудь знімати. І не посперечаєшся.

Поява китів буквально на поверхні - часто явище в Аргентині в цей період. Щорічно любителі природи спостерігають за величезними підводними жителями до грудня.

  • Вчені підслухали качок в Австралії, і від цих записів не стає ніяково - птахи імітують мову людини і, здається, навіть лаються.
  • На фермі в Бангладеш живе карликова корівка Рані. Незважаючи на пандемію Covid-19, люди масово їдуть до садибу, щоб подивитися на місцеву знаменитість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil