RU  UA

Дізнатися

Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на які жертви пішла заради ролі

Ірина Поплавська змінила імідж та пішла з соцмереж

Заради свого персонажа у серіалі "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська пішла на деякі б'юті-жертви. Перед тим як поставити акторку в кадр, з її зовнішністю добре попрацювали стилісти.

Як розповіла виконавиця ролі Насті Глушко в програмі "Життя відоміх людей", перед початком зйомок їй перефарбували волосся, обрізали чубок, вставили брекети та попросили відростити брови - це для 24-річної дівчини стало непростим випробуванням. "Це був найдискомфортніший момент", - згадує Ірина.

Поплавська зізнається, що за півроку зйомок вже звикла до свого нового образу, і навіть до ненависних пухнастих брів. "Уже здається, що красиво з цими бровами. А чубчик цей, взагалі добре виглядає, - сміється Ірина. - Щось у цьому є".

Ірина Поплавська в образі Насті Глушко Фото: instagram.com/icedevka

Однак це не всі жертви, на які Ірина Поплавська пішла заради ролі. Щоб глядачі не бачили її без образу Насті Глушко, акторка видалила свої сторінки у соціальних мережах.

На час зйомок вона завела профіль в Instagram, де публікує знімки у сценічному гримі. Правда, недавно артистка зробила виняток і показала себе поза образом, але при цьому приховала обличчя.

  • Втім, відшукати Поплавську можна на архівних фотографіях її однокурсників. Ірина вчилася в акторській майстерні Льва Сомова, і знімки за її участі залишилися в мережі. Тоді Ірина була ще блондинкою та без чубчика.
  • Читайте також на theLime, що відомо про актора Олександра Соколова, який грає в серіалі "Моя улюблена Страшко" Макса Бондаренко - керівника великої косметичної компанії Bon Visage, куди влаштувалася Настя Глушко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии