Лайм

Кроляча їжа: в мережі висміяли скромне меню розкішного балу Met Gala 2021

Співачка Кеке Палмер показала, чим годували гостей помпезного заходу

Американська співачка Кеке Палмер показала в соцмережах меню балу Інституту костюма Met Gala 2021, який пройшов 13 вересня і вважається одним із найбільш ексклюзивних світських заходів США.

"Ось чому вони не показують вам їжу", - написала знаменитість, опублікувавши в Instagram і Twitter фото скромного частування. На її тарілці красувалася невелика порція овочів, в тому числі кукурудза, помідори, гриби, кабачки і трохи каші.

Фото: https://twitter.com/KekePalmer

У мережі скромне меню висміяли їдкими жартами. "Потрібно було поїсти вдома", - пишуть у коментарях. - "Тільки не ця кроляча їжа!" "Сходіть у Макдональдс після цього". "Кеке, тебе більше не запросять після цього".

Публікація співачки привернула увагу в тому числі через високу вартість запрошень на захід Інституту костюма в Метрополітен-музеї. Джерела повідомляли Page Six, що відвідувачі балу мають заплатити за квиток від 30 до 50 тисяч доларів, тоді як столики можуть варіюватися від 275 до 500 тисяч. Зазвичай витрати покривають модні бренди, які запрошують знаменитостей і моделей в якості своїх гостей.

Кеке Палмер на балу Met Gala 2021 Фото: https://www.instagram.com/keke/

У 2021 році меню Met Gala було особливо унікальним, тому що воно включало "стікі страви на рослинній основі з рецептами від 10 перспективних шеф-кухарів Нью-Йорка". Гостям обіцяли подати салат у стилі нісуаз, кімбап, кокосовий крем з тахіні-лаймовим штрейзелем і смаженим полуничним джемом, кокосовий і ягідний десерт "Павлова" і закуску з баклажанів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ