Лайм

На конкурсі "Міс Україна" посилили правила, і організатори в розпачі - знайти 25 дівчат тепер ціла задача

Захід відбудеться в жовтні 2021 року

Національний конкурс краси "Міс Україна" відбудеться вже за три місяці, а організатори досі не можуть знайти 25 учасниць. Крім нових вимог до віку, з'явилися ще жорсткі правила відбору. І, як виявилося, знайти дівчат, які відповідали б усім критеріям, не так і просто.

Цього року заявку на участь у заході можуть подати українки у віці від 17 до 26 років з ідеальною репутацією. До того ж, дівчата мають бути абсолютно натуральними: без імплантів, накотолотих губ, нарощеного волосся та навіть без татуювань, - сказано в свіжому випуску "ТСН.Ранок".

Фото: instagram.com/missukraine_official

Наразі проходить кастинг у Харкові, і бажаючих потрапити на "Міс Україна" дуже багато. Відбір конкурсанток проводить директор конкурсу та колишні "Міс".

Крім відкритих оглядів, дівчата можуть заповнити анкету на сайті конкурсу, і організатори запросять їх на співбесіду. Свої фото надсилають десятки українок, ось тільки знімки не зовсім чесні.

"Наші дівчата дуже люблять фотошоп, - каже директор "Міс Україна" Вероніка Щипцова. - Коли ми запрошуємо їх до офісу, то іноді приходить зовсім інша дівчина".

Фото: instagram.com/missukraine_official

За словами глави комітету, одна з основних проблем, яка псує репутацію конкурсу, - це надання дівчатами ескорт-послуг. Це категорично заборонено. Щоб дізнатися про це, перевіряють соцмережі та ставлять багато навідних запитань.

Шіпцова підкреслює, що якщо на "Міс Світу" потрапить дівчина із заплямованою репутацією, то це дискредитує всю країну.

Фото: instagram.com/missukraine_official

  • З нагоди 30-річчя конкурсу "Міс Україна" ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.
  • У 2019 заповітний титул найкрасивішої дівчини нашої країни та корону отримала харків'янка Маргарита Паша. Що відомо про "Міс Україна-2019" - читайте тут. У 2020 році проведення конкурсу скасували через пандемію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір