RU  UA

Дізнатися

На конкурсі краси "Міс Україна" обрали учасниць 2021 року

В Україні завершився відбір конкурсанток

Цього року на "Міс Україна" за звання найкрасивішої українки боротимуться 25 учасниць. Організатори конкурсу обрали на кастингах 24-х красунь, а останню дівчину представлять в кінці вересня, після конкурсу "Міс Львів".

Фіналісток офіційно представили 16 вересня в столичному ресторанному комплексі Queen Kyiv. Кадри з заходу опубліковані на instagram- сторінках конкурсу та нинішніх учасниць.

Серед конкурсанток 2021 року є дівчини різних професій: моделі, телеведучі, маркетологи й навіть автогонщиця. Цього року заявки на участь в "Міс Україна" брали від дівчат віком від 17 до 26 років, з незаплямованою репутацією та натуральною красою.

Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться 21 жовтня - цього року оберуть вже 30-у володарку престижного титулу. Переможниця отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, а також представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" в грудні в Пуерто-Ріко.

  • Раніше організатори "Міс Україна-2021" презентували корону, яку вручать переможниці. Ювелірна прикраса, вартістю $3 млн, виконана з білого золота та інкрустована дорогоцінним камінням.
  • З нагоди 30-річчя конкурсу "Міс Україна" ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Актриса Екатерина Молчанова сообщила, что лечится от рака – онкологию у женщины обнаружили на ранней стадии и уже сделали операцию

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona и Jerry Heil принимают участие в Евровидении 2024 года с песней Teresa & Maria – о чем она, почему артисток критиковали

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронте погиб украинский актер театра и кино Евгений Шумилов, который защищал Украину с начала полномасштабной войны