Лайм

Всі говорять про новий роман Катерини Ковальчук: як і чим живе акторка серіалу "Кріпосна"

Зірка української кіносаги підтвердила роман з 40-річним шоуменом Гаріком Харламовим

У 2019 році українські телеглядачі із завмиранням серця спостерігали за костюмованою драмою "Кріпосна", головну роль в якій виконала російська акторка Катерина Ковальчук. theLime вирішив розповісти, чим зараз займається зірка кіносаги та що відбувається в її особистому житті.

Катерина Ковальчук Фото: instagram.com/katerinakovalchyk

Відзначимо, що після ролі в "Кріпосній" актриса продовжує багато часу приділяти роботі. Вона знялася в російських комедійних телесеріалах "Гусар" (2020) і "Безпринципні" (2020). Навесні цього року Ковальчук завершила зйомки в значущому для себе проєкті, про що написала в своєму Instagram.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Katerina Kovalchyk (@katerinakovalchyk)

Влітку цього року також взяла участь в зйомках телегри "Форт Бойяр", а також багато подорожувала, відвідала Каппадокію, де їй вдалося політати на повітряній кулі.

Катерина Ковальчук Фото: instagram.com/katerinakovalchyk

Незважаючи на завантаженість і нескінченні зйомки, в особистому житті 28-річної акторки відбулися зміни. Днями Катерина Ковальчук вийшла в світ із Гаріком Харламовим - російським гумористом, шоуменом і актором. Відзначимо, що чутки про роман двох артистів ходили вже давно - після прем'єри серіалу "Гусар", в якому вони виконали головні ролі.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Katerina Kovalchyk (@katerinakovalchyk)

Свої відносини пара довгий час не виставляла напоказ, а навесні цього року закохані підігріли плітки про роман - Харламов і Ковальчук разом вирушили відпочивати в Сочі та публікували в своїх Instagram фото з одних і тих же локацій.

Катерина Ковальчук Фото: instagram.com/katerinakovalchyk

А минулої суботи, 18 вересня, 40-річний Харламов презентував мережу своїх ресторанів під назвою HOT DOG BULLDOG. Захід пройшов у Москві в "Крокус Експо", де він з'явився разом із Катериною Ковальчук та фотографувався, обіймаючи дівчину. Гості вечора відзначили, що Гарік помітно схуд - на 17 кг - і виглядав набагато молодшим поруч із новою обраницею. Як повідомляють російські ЗМІ, пара вже з'їхалася і живе разом.

Гарік Харламов і Катерина Ковальчук Фото: instagram.com/peopletalkru

Весь вечір Гарік і Катерина позували фотографам, не приховуючи своїх щирих почуттів. Більш того, шоумен вже встиг познайомити нову дівчину зі своєю мамою, яка також відвідала презентацію. Судячи з усього, вони знайшли спільну мову і чудово ладять одна з одною.

Гарік Харламов і Катерина Ковальчук Фото: instagram.com/peopletalkru

Відзначимо, що Гарік Харламов був уже двічі одружений. З першою дружиною Юлією Харламовою комік прожив близько 3-х років, а потім розлучився через роман із російською акторкою Христиною Асмус. У 2013 році закохані одружилися, а через рік у них народилася донька Настя. У червні 2020-го Харламов і Асмус оголосили про розлучення. За словами гумориста, в якийсь момент вони з дружиною зрозуміли, що не підходять один одному.

Гарік Харламов з Христиною Асмус на початку їх відносин, а також із донькою Фото: instagram.com/garikkharlamov

  • Раніше ми розповіли, що в третьому сезоні кіносаги "Кріпосна", який стартує цієї осені на телеканалі СТБ, роль Катерини Вербицької замість Катерини Ковальчук виконає її співвітчизниця Соня Прісс.
  • Читайте також на theLime про те, що акторка "Кріпосної" вийшла заміж за колегу через 10 місяців відносин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого