Лайм

Скарлетт Йоханссон і Disney вирішили суперечку щодо "Чорної вдови" - актриса вимагала 50 млн доларів

Зірка скаржилася, що її позбавили потенційного заробітку

Скарлетт Йоханссон і Disney врегулювали позов, який зірка висунула проти студії за "саботаж" кінотеатрального прокату "Чорної вдови". Актриса вимагала 50 млн доларів за те, що фільм занадто рано випустили на стрімінговій платформі Disney Plus, і вона втратила відсоток від касових зборів, який мала отримати за контрактом.

Фото: https://www.instagram.com/black.widow/

Подробиці угоди не розголошуються, пише Variety.

"Я рада вирішити наші розбіжності з Disney, - заявила Йоханссон. - Я неймовірно пишаюся роботою, яку ми зробили разом протягом багатьох років, і мені дуже подобаються мої творчі стосунки з командою. Я з нетерпінням чекаю продовження нашої співпраці найближчими роками".

Алан Бергман, голова Disney Studios Content, теж задоволений угодою зі Скарлетт Йоханссон. Він сказав, що студія цінує її внесок у кінематографічний всесвіт Marvel і сподівається на спільну роботу над новими проектами, включаючи майбутній фантастичний фільм "Вежа жаху".

Раніше Йоханссон і Disney обмінялися жорсткою взаємною критикою. Актриса звинуватила студію у порушенні контракту, за що її звинуватили у "жорстокому нехтуванні жахливими наслідками пандемії COVID-19", які спонукали Disney скоріше випустити фільм онлайн. Студія також повідомила, що Йоханссон заплатили 20 мільйонів доларів за роботу над "Чорною вдовою".

"Чорна вдова" спочатку мала вийти в прокат 1 травня 2020 року, але прем'єра кілька разів відкладалася через пандемію. 9 липня фільм одночасно вийшов у кінотеатрах і на Disney Plus, що дозволило передплатникам відеосервісу подивитися його за додаткові 30 доларів. У серпні компанія Disney повідомила, що "Чорна вдова" зібрала 125 млн доларів на стрімінгу і 367 млн у прокаті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші