Лайм

Зірка "Хелловіну" Джеймі Лі Кертіс розповіла про наслідки невдалої пластики

Акторка пристрастилася до наркотичних знеболюючих

Джеймі Лі Кертіс розповіла про наслідки пластичної операції, яку зробила через грубе зауваження оператора. З тих пір 62-річна зірка фільмів "Хелловін" і "Ножі наголо" стала прихильницею природної краси.

Фото: https://www.instagram.com/curtisleejamie/

"Я спробував пластичну операцію, і вона не спрацювала. Це змусило мене призвичаїтися до [сильнодіючого наркотичного знеболюючого] вікодину, - сказала Кертіс в інтерв'ю Fast Company. - Я твереза вже 22 роки. Але нинішня тенденція використання філерів і процедур, ця одержимість фільтрами і те, що ми робимо для коригування нашого зовнішнього вигляду, стирають з лиця землі цілі покоління краси. Як тільки ви зіпсуєте своє обличчя, ви не зможете його повернути".

Кертіс, що отримала прізвисько "королева крику" за культову роль Лорі Строуд у франшизі "Хелловін", зробила пластичну операцію після зауваження на зйомках.

"Оператор сказав: "Я не буду її знімати сьогодні, у неї занадто опухлі очі". Я була така збентежена, і мені було так соромно за це, що після фільму я пішла і зробила звичайну пластичну операцію з видалення набряклості, - розповіла Кертіс журналістам. - Вони дали мені вікодин як знеболююче від чогось, що не було справді болючим".

  • Раніше Лінда Євангеліста розповіла, як проявився побічний ефект косметичної процедури, яка деформувала її обличчя і тіло. Супермодель, яка стала відлюдницею, вимагає 50 млн доларів компенсації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували