RU  UA

Дізнатися

Колишня дружина Віктора Павлика заявила, що співак виселяє її з квартири: Більше у мене нічого і нікого немає

Нинішня дружина артиста записала відповідь

Третя дружина Віктора Павлика Лариса Созаева заявила, що співак з його новою дружиною виселяють її з квартири, де вона жила з сином Павлом, який помер від онкології. За словами жінки, ці квадратні метри - єдине, що дає їй відчуття присутності її дитини.

"У мене був чоловік. Він пішов. У мене був син. Він помер. У мене залишилася тільки квартира в кредиті, яку колишній чоловік обіцяв виплатити і залишити мені. Це не просто квадратні метри. Це те єдине, крім могили, що дає мені відчуття присутності сина, який начебто вийшов і скоро прийде. Більше у мене нічого і нікого немає ", - пише вона в своєму facebook-пості.

Фото: facebook.com / Лора Созаева

Созаева стверджує, що Павлик написав їй смс, в якому повідомив, що більше не може виплачувати кредит, і що квартиру потрібно продавати. Потім вона нібито отримала повідомлення від молодої дружини співака, яка заявляє, що вони не можуть все життя її утримувати і сплачувати "шалену комуналку". У своєму листі Катерина Репяхова радить колишній дружині Віктора "дорослішати" і почати "жити за рахунок себе".

Віктор Павлик та Лариса Созаева з сином Павлом Фото: facebook.com / Лора Созаева

Після заяив Созаевої, на Репяхову посипалися звинувачення, і дівчина вирішила вийти у прямий ефір, щоб розповісти свою правду. Катерина каже, що вони з Віктором більше не можуть утримувати його колишню дружину, оскільки це йде на шкоду їхній сім'ї.

За словами Репяхової, через "шалений" кредит, вони змушені з маленькою дитиною жити на орендованій квартирі. Тому вони запропонували продати житло і виплатити Созаевій $100 тисяч. Однак та відмовилася.

"Вона не хоче вирішувати все мирним шляхом. Вона побажала Віктору Франковичу жити все життя на орендованих квартирах, - каже Катерина. - Звичайно, у неї радіє душа, коли всі гроші йдуть з нашої родини. Їй більше не так квартира потрібна, як розуміння того, що Віктор енну суму забирає з нашої родини".

Репяхова каже, що вона втомилася це терпіти і вирішила сама підняти це питання. Дівчина вважає, що після смерті сина пройшло вже достатньо часу і Созаева має почати сама себе утримувати. "Чому ми повинні утримувати її все життя? Чому не хотіти думати про завтрашній день? Чому не хотіти бути незалежною? Чому не хотіти заробляти більше?", - задається питаннями молода дружина співака.


  • Раніше Віктор Павлик розповів, на що живе його сім'я, і скільки він заробляє. За словами співака, його заробіток йде в сім'ю, а його дружина Катерина свої гроші витрачає на себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале