RU  UA

Дізнатися

Уносили зі сцени п'яним: молода дружина Віктора Павлика розповіла, як врятувала співака від алкоголізму

У співака була важка залежність

Катерина Репяхова у прямому ефірі в Instagram розповіла про алкогольну залежність Віктора Павлика і про те, як витягла коханого з цього стану. Таким чином дружина співака вирішила розставити всі крапки над "і" в розмовах про те, що вона нібито розбила сім'ю.

За словами дівчини, коли вона познайомилася з артистом, який на той момент перебував у шлюбі з Ларисою Созаєвою, у нього були великі проблеми з алкоголем. "Настільки великі, що кожен раз була реанімація, сильні запої, - згадує 27-річна Катерина. - Це були випадки, коли зривалися концерти. Коли я особисто роздавала людям квитки, а мені плювали в обличчя, тому що він виходив на сцену п'яним, а його уносили. Коли він виходив на сцену з розстебнутою ширінкою...".

Фото: instagram.com/repyahovakate

У ті моменти, за словами Репяхової, поруч була тільки вона, а Созаева, у якої вона нібито увела чоловіка, не з'являлася навіть у лікарні. Катерина вважає, що якби вона не з'явилася в житті співака, то невідомо, що зараз би з ним було.

Сьогодні Катерина не соромиться говорити про важку залежність співака, оскільки вони змогли все подолати. "Він зараз не п'є взагалі. У нас дружна здорова сім'я, без алкоголю. Ми шалено щасливі і доказ цьому - наш Михасик", - зазначила молода дружина співака.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Раніше колишня дружина Віктора Павлика згадала, як вперше дізналася про зраду співака. Лариса Созаева - третя дружина артиста, з якою він виховував сина Павла. Хлопець помер у 2020 році після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии