RU  UA

Дізнатися

Шоу "Холостячка" покинув "найідеальніший" учасник - Злата Огнєвіч вважала його нудним

Чоловік був фаворитом першої вечірки

Увечері 29 жовтня на каналі СТБ вийшов 7-й випуск реаліті "Холостячка-2", який пройшов в Одесі. Злата Огнєвіч оселилася з чоловіками в одному будинку, і кожен учасник намагався ще більше проявити себе та зблизитись з героїнею. Проте з одним із них героїня не побачила спільного майбутнього та відправила його додому.

Холостячка 2021 - хто залишив шоу у 7 випуску

Сьомий тиждень став останнім для Романа Васильєва. 33-річний стоматолог намагався бути надто ідеальним, а співачка не раз говорила, що не любить ідеальних хлопців, бо вважає їх нудними. До того ж, Роман вимагав ідеальності і від Злати, особливо героїня відчула це під час побачення.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Чоловік організував катання на конях, але Огнєвіч панічно боїться їздити верхи. Незважаючи на її прохання та вмовляння, Роман наполягав на тому, щоб Злата не вилазила з сідла, оскільки він задумав "ідеальну картинку", яка обов'язково має втілитися.

Героїні це не сподобалося, і вона вирішила подумати до церемонії троянд. У результаті Злата не дала Роману бутоньєрку і він відправився додому.

Фото: instagram.com/holostyakstb

За підсумками 7 випуску на проекті залишилося 5 чоловіків: Андрій Задворний, Максим Тарапата, Андрій Хветкевич, Дмитро Шевченко та Олег Плахотнюк. Наступний тиждень знову пройде в Одесі та обіцяє бути не менш спекотним та емоційним.

Фото: instagram.com/holostyakstb

  • У минулому випуску шоу "Холостячка" залишили одразу троє чоловіків. Фаворитові 2 сезону Злата Огнєвіч дала шанс повернутися будь-якої миті, як тільки він завершить шлюборозлучний процес.
  • Колишній учасник шоу "Холостячка-2" Ігор Присяжнюк розповів, хто може бути у фіналі. Незважаючи на те, що чоловік залишив проект у 2-му випуску, йому вистачило часу, щоб роздивитися фаворитів Злати Огнєвіч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil