RU  UA

Дізнатися

Відважний пес врятував понад сто коал під час лісових пожеж і став героєм - рятувальника нагородили медаллю

Він вміє знаходити сумчастих за запахом вовни та фекалій

Пес на прізвисько Ведмідь отримав нагороду Міжнародного фонду захисту тварин (IFAW) за свою хоробрість та героїзм. 6-річний австралійський кулі врятував понад сотню коал під час лісових пожеж в Австралії у 2019-2020 роках.

Як пише Good News Network, медаль вручили в лондонській Палаті лордів цього тижня. Крім нагороди за свої заслуги відважний пес отримав ласощі та іграшки.

Фото: instagram.com/bearthekoaladog

Собака пройшла навчання в австралійському університеті Саншайн-Кост, де його навчили використовувати свій нюх, щоб вистежити поранених сумчастих серед попелу за запахом хутра та фекалій.

У 2019 році Медведя та його товариша Тейлора направили для порятунку коал із палаючих лісів в Австралії. Ведмідь знаходив поранених тварин, тихо лягав біля підніжжя дерева, на якому виявив коалу, і чекав на рятувальників. Ті евакуювали бідолах і надавали їм медичну допомогу. У цілому хвостатій шукач допоміг врятувати понад 100 постраждалих коал. Сьогодні пес продовжує робити свій внесок у порятунок диких тварин.

Фото: instagram.com/bearthekoaladog

До того як стати шукачем Ведмідь жив у притулку для тварин. Господарі кинули його через надто велику енергійність та погану поведінку. Потім улюбленця взяли до рятувальної команди, і тепер він - справжній герой.

  • Раніше африканський щур отримав золоту медаль за пошук вибухівок та мін. Гризун на прізвисько Магава став першою у світі твариною (не рахуючи службових собак), яка удостоїлася такої нагороди.
  • Читайте також на theLime, як бельгійська вівчарка з протезами лап отримала собачу медаль за відвагу. Під час небезпечної операції у 2019 році собака захистила загін британських військових.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ