RU  UA

Дізнатися

Маколей Калкін з фільму "Сам удома" взяв участь у показі Gucci: фото

Шоу бренду пройшло на знаменитій Голлівудській "Алеї слави"

Маколей Калкін, який зіграв роль Кевіна Маккаллістера у різдвяній комедії "Сам удома", став зіркою подіуму. 41-річний актор взяв участь у показі колекції Gucci Love Parade – шоу пройшло у Лос-Анджелесі на Голлівудському бульварі.

Калкін пройшовся "Алеєю слави" у базових широких штанах пісочного відтінку, сорочці з гавайським принтом та вкороченій блискучій куртці з різнокольоровими візерунками.

Фото: Getty Images

Модельний образ актора був доповнений тонким ременем з логотипом Gucci, черевиками з шипами і великими прозорими окулярами. Калкін виглядав на імпровізованому подіумі абсолютно невимушено, засунувши руки в кишені.

Фото: Getty Images

Головна тема нового показу Gucci - ода Голлівуду, тому не дивно, що креативний директор Дому Алессандро Мікеле в якості моделей запросив справжніх акторів. Голлівудським бульваром також пройшлися Джаред Лето, Джоді Тернер-Сміт, Фібі Бріджерс, Коді Сміт-Макфі та інші.

  • Раніше Маколей Калкін відповів на запитання, чи з'явиться він у перезапуску фільму "Сам удома" від студії Disney, який вийде на екрани вже у листопаді цього року.
  • Дивіться також на theLime трейлер фільму Home Sweet Home Alone ("Сам удома: дім, милий дім"). Ролик нагадав шанувальникам класичної комедії малоуспішні "Один дома 3", "Один дома 4" та "Один дома 5".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов