Лайм

На українське телебачення повернеться реаліті-шоу "Останній герой"

Дата прем'єри наразі невідома

Українські глядачі знову зможуть спостерігати за виживанням на безлюдному острові зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Телеканал "1+1" поверне на ТБ реаліті-шоу "Останній герой" - один із найпопулярніших проектів світу, що знімається у 43 країнах.

Про це канал повідомив на офіційній сторінці в Instagram. Про особливості української адаптації, її назву, а також про те, хто візьме участь у шоу, буде оголошено пізніше.


Подивитися цю публікацію в Instagram


В Україні шоу "Останній герой" виходило у 2011-2012 роках. Проект транслював канал ICTV, а його ведучим був актор Остап Ступка. За два сезони у реаліті брали участь телеведуча Василіса Фролова, дизайнерка Катерина Сільченко, боксер В'ячеслав Узєлков, музикант Кирило Туриченко, плавець Олег Лісогор та інші.

"Останній герой" – адаптація американського формату Survivor. За умовами шоу публічні та непублічні люди опиняються на екзотичному острові, де з мінімальним набором речей намагаються вижити.

Герої добувають їжу, будують житло та організовують свій власний "суспільний лад" з розподілом обов'язків, ієрархією та конкуренцією, змагаючись у дедалі більш складних випробуваннях на стратегію, хитрість та безжалісність.

Кожну серію шоу залишає один учасник. Гра триває доти, доки не залишиться двоє людей, з яких колишні одноплемінники виберуть одного, який і отримає звання "Останнього героя".

  • Також на українські телеканали повернуться колись популярні шоу "Хто хоче стати мільйонером" та "Форт Буаяр". Телегра з запитаннями вийде на ICTV, а пригодницьке реаліті покаже Новий канал.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною