RU  UA

Дізнатися

Ліду Лі мало не пограбували в центрі Києва - співачка могла позбутися найціннішого

Неприємний інцидент стався серед білого дня

Співачка Lida Lee, яка брала участь у "Танцях з зірками-2021", ледве не втратила свій телефон, який є для неї досить цінною річчю. Врятувала артистку від пограбування невідома дівчина, яка на той момент проїжджала повз на авто.

Про неприємний інцидент Ліда розповіла у своїх "сторіз". За словами співачки, те, що відбуволося, стало для неї шоком, адже раніше нічого подібного з нею не траплялося.

Фото: instagram.com/lidalee_official

"Справа була серед білого дня, ми виходили з подругою з Цума. Центр міста, досить безлюдно було, йшов дощ, і ми спокійно прямували в бік машини, поки раптом мене не злякав божевільний крик, який лунав з машини, яка їхала праворуч у крайньому ряду, - згадує співачка. - Не пам'ятаю, що відбувалося, але сприйняла крик на свій рахунок. Я обернулася і побачила, що поруч із нами стоять три циганки, і одна з них уже тримає в руках мій мобільний телефон".

Злякалися крику й зловмисники, яки підійшла до Ліди, щоб повернути смартфон. "Вони мені почали віддавати його з фразою: "У вас впало". Впало прямо з кишені? Мабуть, була велика та дірява кишеня в моєму пальто", - обурюється співачка.

Наприкінці відео Lida Lee звернулася до своєї рятівниці. "Ви врятували в прямому сенсі мені життя, тому що телефон дуже цінна річ, занадто багато інформації там зберігається", - зазначила зірка.

  • Раніше акторку та співачку Анну Трінчер обікрали у купе поїзда. Артистка разом із командою прямувала на концерт до Хмельницького.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео