RU  UA

Дізнатися

Зірки "Гаррі Поттера" повернулися до Хогвартсу у трейлері спецвипуску, присвяченого 20-річчю фільму

Прем'єра "Повернення до Хогвартсу" відбудеться 1 січня 2022 року

HBO Max випустив довгоочікуваний трейлер спецепізоду, присвяченого 20-річчю фільму "Гаррі Поттер та філософський камінь". Перша частина франшизи вийшла у 2001 році, і на честь ювілею актори та творці зібралися у декораціях чарівного замку, аби згадати минуле.

"20-річчя Гаррі Поттера: повернення до Хогвартсу" знімали у студії Warner Bros. в Лондоні. Крім Деніела Редкліффа, Руперта Грінта та Емми Вотсон, які зіграли головні ролі, у спецвипуску з'являться Хелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Ральф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман, Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Меттью Льюїс та Еванна Лінч.

Кадр трейлера спецепізоду «Гаррі Поттер 20-річчя: Повернення до Хогвортсу» Фото: HBO Max

У трейлері зірки "Гаррі Поттера" прогулються культовими локаціями франшизи: на платформі 9 ¾, у Косому провулку, в обідньому залі та вітальні Гріфіндора. Актори згадали фільми, а також свої стосунки та почуття з приводу закінчення зйомок. Так, Деніел Редкліфф боявся, що найважливіше у його житті вже було зроблено. Як відомо, через тягар ранньої популярності актор зіштовхнувся з психологічними проблемами та алкогольною залежністю.

Автор серії книг про "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг не давала інтерв'ю для "Повернення до Ховартсу" і з'явиться у фільмі лише в архівних кадрах. Через коментарі проти трансгендерів письменниця стала скандальною фігурою, і Warner Bros. вирішили не піддавати проект зайвій критиці. Спецвипуск вийде на HBO Max у перший день нового 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность