Лайм

Євген Кот розповів про роман із Ксенією Мішиною на "Танцях зі зірками"

Танцюрист розкрив всю правду

Женя Кот, який разом із Мішиною переміг на "Танцях зі зірками-2019", зробив відверте зізнання. Він заявив, що між ним та Ксенією були не лише робочі стосунки.

На шоу "Мій секрет" хореограф сказав, що під час знімального процесу спалахнула іскра, і партнери з танців поцілувалися прямо на паркеті. "Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталії (дружини) і чесно кажу: "Ксенія дуже гарна. У нас може бути з нею роман". І був. Ми ж цілувалися з Мішиною прямо на паркеті!" - відверто відповів Євген.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Проте танцюрист для себе давно вирішив, що навіть після тріумфальної перемоги на проекті "Танці із зірками" не повернеться більше на це шоу. Справа в тому, що чоловік вважає цей етап свого життя давно пройденим, і не хоче ворушити минуле. Зараз Женя Кот став суддею у не менш популярній програмі – "Україна має талант". В якій, до речі, Ксенія Мішина теж зайняла крісло судді.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Нагадаємо, Женя Кот в січні 2019 року одружився з Наталією Татарінцевою. Майбутні закохані познайомилися на одному із сезонів шоу "Україна має талант", де на той момент Євген працював режисером-постановником. Наталія ж прийшла на проект як учасниця.

  • Раніше суддя шоу "Україна має талант" разом із дружиною влаштував відверту фотозйомку на честь Хелловіна. Пара вибрала для зйомки сміливий грим, відверті образи, а також відверті пози та жести.
  • Ксенія Мішина розповіла про боротьбу з важким психічним розладом. На лікування акторці знадобилося близько року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття